Lidt om "Slægten .... før og nu!"


Sidst opdateret den: 15/2 - 2023

 

Vi har ledt efter vores aner og har fundet en del. Der er derfor opstået et behov for en hjemmeside, så den interesserede del af familien får mulighed for at følge med i, hvad der hen ad vejen tilkommer af nyt. Man får også mulighed for at kommentere de forskellige oplysninger direkte fra siden, hvor man finder oplysningen.

Vi håber selvfølgelig også på, at siden vil skabe kontakt til familiemedlemmer, som vi endnu ikke kender til, eller som det indtil nu ikke har været muligt at få kontakt til.

Forskningen har taget udgangspunkt i følgende slægtsnavne: Frisch, Kliska, Sachse og Poulsen, men har også bragt os rundt om mange andre navne og flere dele af verden.

I forbindelse med forskningen i slægtsnavnene Frisch og Kliska finder man navne som: Astrup, Bering, Blankholm, Bossel, Deichmann, Dobritz, Frisch, Høst, Jordan, Kliska, Møgelberg, Riedel, Schandorph og Zacho, og lande som: Polen, Norge, Sverige, Slesvig, Tyskland og USA, men ellers har en stor del af forskningen drejet sig om Horsens Købstad, Randers, København og omegne.

I forbindelse med forskningen i slægtsnavnene Sachse og Poulsen finder man navne som: Barkholt, Liengaard, Liltorp, Lund, Mølholm, Nøhr, Palvig, Poulsen, Sachse, Svenningsen, Vehrhahn, Velling, Wiederhold og Wulff, og lande som: Tyskland, USA, Norge og Thailand, men ellers har forskningen i disse slægtsnavne drejet sig om det Nordjyske, i sogne som f. eks. Vester Hassing, Fovlum og Farsø.

Kender du et eller flere af navnene, er det måske en ide at kontrollere, om der er sammenfald mellem din og vores forskning.

Klik på linket her, hvis du vil vide mere om Frisch og Kliska.

Klik på linket her, hvis du vil vide mere om Sachse og Poulsen.

Siderne med aneoversigterne og andre lister drives af et produkt der hedderTNG.

Du kan her læse om hvilke etiske overvejelser, vi har gjort os i forbindelse med denne side og med offentligørelsen af de oplysninger, som vi finder frem til. Her kan du også læse lidt om hvilke regler, vi som slægtsforsker er underlagt og arbejder efter.